12/5-2016. Smageteknik

12/5-2016. Smageteknik

VinnavnKøbt
hos
LandÅrPris
(kr.)
Udse-
ende
0-5
Næse

0-10
Smag

0-20
Efter-
smag
0-10
Hel-
hed
0-10
IaltKommentar
Big fat & gustyFalkensten VinAustralien201416938136636Sødlig lækker duft. Behagelig smag og eftersmag
Arakoon Doyen Willunga ShirazFalkensten VinAustralien201323946167740Mørk flot vin. Lækker fedme og dejlig eftersmag
FEL Pinot noirFalkensten VinUSA201329936157738Meget syre, men dejlig lang eftersmag
Pascual Toso Alta MalbecFalkensten VinArgentina201326947178844Mørk lækker vin. Skøn fedme med lang eftersmag
Chateau de Cayx, Cuvee JubileeFalkensten VinFrankrig1990?112228På grænsen til at være gået over tid. Rugbrødsagtig vin med kedelig smag og eftersmag
Caymus vineyardsFalkensten VinArgentina201329548178845Skøn sødlig duft, Skøn vin med lang eftersmag
Ferragu Valpolicella SuperioreFalkensten VinItalien201229548189847Koncentreret vin. Duft af mørke bær med dejlig lang eftersmag.
Latium, Amarone della Valpolicella, Doc "Campo Leon"Falkensten VinItalien201136948189948Koncentreret blomme agtig dejlig vin med lækker lang eftersmag
Hacienda Monasterio Ribera Del DueroFalkensten VinSpanien201134936167739Ok duft, men noget hæmmet af at komme efter en amarone. Dejlig smag og eftersmag.
 

One thought on “12/5-2016. Smageteknik

  1. Henrik

    Super aften, hvor Jonni fra Falkensten vin både kom med vin, pølser/ost samt gode hints til smageteknik. Vi fik absolut udvidet vores vin kompetencer ift. teknik omkring duft, smag og generel bedømmelse af vin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *