9/4-2015. I Vinskole igen…

9/4-2015. I Vinskole igen…

VinnavnKøbt
hos
LandÅrPris
(kr.)
Udse-
ende
0-5
Næse

0-10
Smag

0-20
Efter-
smag
0-10
Hel-
hed
0-10
IaltKommentar
Jägle Merlotvinbutikken.dkTyskland20129036146736Syrlig. Lidt pinot noir agtig. Lidt lakrids
Hamilton Russell Pinot NoirVild med vinSydafrika201029537168842Fedme og lækker flæsket vin. Lidt røget med dejlig smag og eftersmag
Savigny Lavieres Premier CruOtto SuensonFrankrig201129948156740Meget syre. Ok smag men lidt tynd i eftersmagen
Argiano Brunello di MontalcinoPhillipsonItalien200713938179845Flot mørk vin. Super duft/næse. Lakrids. Kraftig vin med lang eftersmag
Castello Verrazzano Sassello Chianti Classico Gran SelezioneHolte VinlagerItalien201129947168843Syrerig. Men lækker fedme med dejlig eftersmag
Gr-174 PrioratSystembolagetSpanien200815059188848Skønt staldet duft. Sødlig lækker frugt med lang eftersmag
Domaine des enfantsOxholm vinFrankrig200817959199951Skøn animalsk/staldet duft. Præg af pebber. Koncentreret med super lang eftersmag
The Dirty Hoe ShirazTHE WINE COMPANYAustralien20128958177845Dejlig frugtsødme. Staldet duft med god eftersmag
Geoff Merrill Shiraz ReserveHolte vinlagerAustralien200724959199951Lækker duft af mynte. Syre men alligevel rund/sødlig og lækker med lang eftersmag
 

3 thoughts on “9/4-2015. I Vinskole igen…

  1. Henrik

    Super aften, som gav indspark til ny viden om hvor afgørende/vigtig jordbund og omgivelser bla. har på druens smag. Ingen kunne sætte en Merlot fra Tyskland 🙂

  2. Bjarne

    Lærerig og interessant aften, hvor der var fokus på de nuancer jordbund og omgivelser kan give. Selv for mig en oplevelse at smage nuancer fremfor saft og kraft 🙂

  3. Alex

    Fantastisk aften hvor emnet terroir blev taget grundigt op, og gav en rigtig god fornemmelse af begrebet. Perfekt parrede vine til at understrege pointen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *